Προφίλ

Children categories

Μαρούσι

Μαρούσι

Το κέντρο κήπου Αμαρουσίου είναι μια έκταση 10 στρεμμάτων, όπου υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε ό,τι αφορά τον κήπο και γενικότερα φυτά σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους. Κυρίαρχη θέση έχουν τα φυτά παραγωγής μας που συμπληρώνονται από εποχιακά, ανθοφόρα σπόρους και βολβούς, κάκτους παχύφυτα.

Εκτός από το φυτικό υλικό και τις γλάστρες θα βρείτε εκατοντάδες είδη που απαντούν στην άρδευση, λίπανση και φυτοπροστασία, στήριξη και περιποίηση των φυτών.

View items...
Μαραθώνας

Μαραθώνας

Στο φυτώριο του Μαραθώνα συνυπάρχουν η εμπορία, κυρίως φυτών που παραλαμβάνονται τακτά από το Μεσολόγγι , αλλά και η παραγωγή περισσότερων από 150 ειδών, κυρίως αρωματικά, πολυετείς πόες, βουκαμβίλιες κ.α, σε πρότυπες εγκαταστάσεις υπαίθριων και καλυμμένων καλλιεργειών.

Την λίστα των προϊόντων συμπληρώνουν κάποια φυτά εισαγωγής αλλά και υλικά απαραίτητα για φυτεύσεις όπως εδαφοβελτιωτκά, πάσσαλοι κ.α.

View items...
Μεσολόγγι

Μεσολόγγι

Στο Μεσολόγγι παράγεται ο μεγαλύτερος όγκος των προϊόντων. Σε μια έκταση 800 στρεμμάτων υπαίθριων εγκαταστάσεων και 40 στρέμματα υαλόφρακτου θερμοκηπίου εξασφαλίζεται μια άρτια παραγωγή σε όλα τα στάδια. Καλλιεργούνται θάμνοι, δέντρα, κωνοφόρα, καθώς και καρποφόρα ελιές κ.α.

View items...